Katalógusok, prospektusok

Katalógusok, étlapok, prospektusok

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Vendéglátás – étlap, termékkatalógus, termékismertető?

 Céged, szolgáltatásod, terméked népszerűsítése érdekében a Pixart-Reklámstúdió megtervezi, nyomtatja és összeállítja prospektusod, magazinod, újságod. De tudományos anyagok, disszertációk, diploma munkák nyomtatását, kötését is vállaljuk.  
A kiadványok, offline DM-küldemények, dossziék segítségével lehetõséged nyílik hosszabb tartalmak informatív, áttekinthetõ és egyben szórakoztató bemutatására. Kápráztasd el ügyfeleid mélyreható információs tudásanyaggal!

 Nyomdai anyagok elkészítéshez milyen formátumot ajánlunk?
A formátumválasztásban fontos szerepet játszik ezen kiadványok célja és tartalma. A nagy formátumok (A/3 vagy A/4) alkalmasak például képi világod, jövőről alkotott elképzelésed megjelenítésére vagy összetett tartalmak strukturálására.
 
 Nagyobb cégek éves jelentéseit például általában nagyobb méretekben nyomtatják ki, hogy hangsúlyozzák fontosságukat. A kisebb formátumoknak (A/5 vagy A/6) viszont megvan az az előnyük, hogy könnyebben kézben tarthatók. Emiatt különösen alkalmasak a vásárlók részére történő bemutatásra (pl. az értékesítés helyén) – akár egy sütőpor márka esetén receptkönyv formájában. 
A Pixart-Reklámstúdió több éves tapasztalatának és szakmai tudásának segítségével Neked is gyorsan és költséghatékonyan elkészíti vonzó nyomdai termékeidet. Nálunk többféle méretben, kötésben és számos alapanyagra nyomtatva készül el céged magazinja, prospektusa. De kérésednek megfelelően ez elkészült nyomdai termékeidet lamináljuk, dombornyomjuk, lakkozzuk.
Miért válassz minket?

Nálunk a nyomdai termékek készítésekor több szempontot tartunk szem előtt:

  – a prémium, mégis költséghatékony alapanyagok alkalmazása
  – több éves, megfelelő szakmai tudás
  – vásárlóink teljes körű elégedettségének elérése

Ajánlatkérés

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top