Bérnyomtatás

Nagy formátumú tekercses médiák bérnyomtatása Viszonteladói áron

Névtelen-1

GYORS ÉS PRECIZ MUNKA

Vinyilek autóra, kirakatra…

A nyomtatott vinyilek lenyűgöző lehetőségeket nyújtanak, amikor ki szeretnénk emelni vállalkozásunkat vagy eseményünket a tömegből. Ezek a vinylanyagok rendkívül sokoldalúak, könnyen alkalmazkodnak bármilyen felülethez, és hosszú élettartammal rendelkeznek, még kültéri körülmények között is. Matt vagy fényes laminálssal még hosszabb élettartammal bírnak. A vinyileknek számos variációja van, ezeket a felhazsnálás területe illetve célja segít kiválasztani.

Matt Laminálás: A matt laminálás elegáns és sima megjelenést biztosít. Ez a választás kiválóan alkalmazkodik olyan helyzetekhez, ahol a fényvisszaverődés minimalizálása fontos, például fotóhátterek vagy belső tér dekorációk esetén. A matt laminálás puha megjelenést és érintést kölcsönöz a vinyilnek.

Fényes Laminálás: A fényes laminálás élénk és ragyogó megjelenést kölcsönöz a vinyilnek, kiemelve a színeket és részleteket. Ez a lehetőség különösen jól működik élénk színekkel és fényhatásokkal rendelkező dizájnok esetén, és emellett védőréteget is biztosít a vinyl felületén.

  A digitális technikával, minőségi kivitelben nyomtatott egyedi média hatékony reklám és dekorációs elem lehet. 

Milyen bérnyomtatási lehetőségeket kínálunk?

Vinyilre való
nyomtatás

Vinyileket választhatunk matt és fényes kivitelben, laminálhatjuk szintén fényes vagy matt laminálóval az élettartam növelése érdekében. Felhasználható autódekoráláshoz, kirakatok matricázására teli fóliás vagy lyukacsos (OWV) változatban is, falmatricák, padlómatricák, kis matricák, címkék készítésére, akár kontúrvágott formában is. 

PVC ponyva, molinó
nyomtatás

Vállaljuk molinók nyomtatását és utómunkálatait. Ringlizés, toldás, méretre vágás. Igény esetén a grafikai tervezést is vállaljuk, de természetesen a hozott mintákból is dolgozunk.

Vászonkép, tapéta
nyomtatás

Szinte bármekkora méretű vászonkép, Canva nyomtatása akár vak kerettel, vagy keret nélkül. Igyekszünk minél rövidebb határidővel teljesíteni minden megrendelést.

Plakát, óriásplakát
nyomtatás

Plakátok, poszterek, óriáspalkátok, megállítótáblák reklámanyagának nyomtatása többféle anyagra. Legyen szó világítótábláról, egyszerű megállítótábláról, vagy fali információs poszterről, megvalósítjuk, kinyomtatjuk nagy formátumban is.

Autócsomagoló 3D fólia nyomtatás

Akár komplett járműre való teli nyomatos grafika nyomtatása jó minőségű, légcsatornás 3D fóliára laminálva, hogy a nyomat minál tovább megőrizze szépségét.

Textil, zászló
nyomtatás

Strandzászló, lobogó, szövet, mesh háló nyomtatás nagy formátumban

Bármilyen nagy formátumú nyomtatásra is van szükséged, keress minket és igyekszünk mindenben a rendelkezésedre állni. Viszonteladókat kedvezményes árakkal várunk, hogy versenyképes tudjon maradni a konkurenciával szemben.

Miért válassz minket?

Csapatunk a lehető leggyorsabban és kiváló minőségben készíti el nyomataid elégedettségi garanciával

Ajánlatkérés
Referenciáink
+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top