Céges logózás

Kiváló minőségű reklám ajándéktárgyak 
A céged logójával nyomtatott reklámcikkek különösen nagy és tartós reklámhatást érnek el. A tanulmányok azt mutatják, hogy azok, akik reklámajándék tárgyat kaptak, különösen jól emlékeznek a hirdetett márkára, termékre. A reklámozás egyéb formáival ellentétben ügyfeleid a hasznos ajándékokat nem tekintik tolakodónak vagy bosszantónak. Ezért az ajándéktárgyak hosszú távon is hatásos kapcsolatot érnek el a leendő vásárlókkal. Ezeknek a marketing eszközöknek nagy előnye a praktikus használat. Célcsoportos tagjai évekkel később is emlékezni fognak az ajándékra, és azonnal tudniafogják, hogy az a Te cégedtől származik. Ezért ennek megfelelően kell megtervezni az ajándéktárgyak körét, minőségét. 


Válassz olyan reklámajándékokat, amelyek alkalomtól függően különböző célcsoportoknak megfelelőek. Legyen szó alkalmazottakról, törzsvásárlókról vagy üzleti partnerekről. Ügyelj arra, hogy a reklámajándék előnyei megfeleljenek a célcsoportodban található ügyfelek nemének. Célszerű nőknek és férfiak számára használatos ajándáktárgyakat választanod. 

Miért a Pixart-Reklámstúdióban szerezd be céges ajándéktárgyaid? 
Az első előny a rendelési mennyiségben mutatkozik meg. Nálunk már kis mennyiségben kaphatók minőségi reklámajándékok. Ezen kívül ezek az ajándéktárgyak szinte minden iparágban felhasználhatók. Legyen szó kiskereskedelemről, turizmusról vagy akár gasztronómiáról. Reklámstúdiónk mindenki számára hatékony és prémium minőségű reklámajándékokat kínál. A megrendeléseket gyorsan és pontosan a kért határidőre készítjük el.

Amikor ügyfeleink promóciós tárgyakra gondolnak, először a klasszikusok jutnak eszükbe. A golyóstollak, kulcstartók vagy a poháralátétek talán a legismertebb reklámcikkek. Napjainkban viszont azt tapasztaljuk, hogy annál jobb, ha minőségi, ritkán használt reklámajándékot választasz, amely a meglepetés hatását kelti. Így biztosíthatod, hogy célcsoportodnak még ne legyen ilyen ajándéktárgya más cégektől, és egyediséget, különlegességet sugározzon az az adott tárgy, amit a megajándékozott is szívesen is használ. Mert a logóval, szlogennel vagy motívummal ellátott reklámajándékok állandó kapcsolatot teremtenek az cégeddel.
 
Milyen reklámtárgyat válasszak?
Ha reklámajándékot keresel, akkor mi a Pixart-Reklámstúdióban mindig azt javasoljuk, hogy olyat válassz, amely cégedhez tökéletesen illik. Nem csak a kialakításban, megjelenésben, hanem a funkcionalitásában is. Nálunk számos iparág számára találhatsz kiváló minőségű reklámajándékokat. Nézz be hozzánk, érdemes!
 
A tökéletes alkalmak ajándéktárgyaid számára
Természetesen célközönséged nem várja el, hogy rendszeresen ajándékot kapjon, de jól esik nekik, ha gondolsz rájuk. Különösen népszerűek az év végi elegáns ajándékok. Sikeres cégvezetőként ne feledkezz meg saját kollégáidról sem, például okozz nekik apró örömöt karácsonykor. Lepd meg Te is munkatársaidat! A Pixart-Reklámstúdió kreatív ötletekkel vár!

Szezonális alkalmak (karácsony, újév, húsvét stb.)
– születésnapok
– évfordulók
– üzletnyitások
– Vállalati célok támogatása
Ajánlatkérés
+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top