Épületüveg fóliák

Épületek, kirakat üvegek, bútorok, berendezési tárgyak dekorálása, fóliázása

TERVEZÉS, MEGVALÓSÍTÁS

A digitális technológia…

A digitális, nagyformátumú technikával, festői képi világgal nyomtatott egyedi öntapadó fóliák kül- és beltéren egyaránt tökéletesen használható reklám és dekorációs eszközök. A gyönyörű, élénk színvilágot ezek nyomtatására képes gépekkel bárhová odavarázsolhatjuk fotó minőségben a legszebb képeket, grafikákat.

Az öntapadó épületfóliát grafikai stúdiónk kérésednek megfelelően kontúrozza, laminálja. Az öntapadó fóliát prémium festékkel nyomtatjuk, kiváló minőségű fóliából vágjuk, hogy hosszú időn keresztül megőrizze annak fényét, ragyogását. 

A nyomtatott öntapadó fóliát a legmodernebb alapanyagokból és a legjobb minőségű festékek felhasználásával nyomtatjuk, hogy hosszú időn keresztül megőrizze annak tökéletes képi megjelenését, UV álló, vízálló és hőálló is egyben.

Számos alapanyagból a különböző területekre

One Way Vision (OWV) perforált dekorációs fólia

  A perforált, nyomtatott fólia tökéletes választás egy teli üveges üzletre, ahol meg szeretnénk tartani a kintről beszűrődő fényt. A fólia kintről befelé napközben szinte semmi betekintést nem enged, kifelé viszont csak csekély mértékben csökkenti a látványt.

 Azokban az üzletekben ahol este is folyik a munka, létezik egy úgynevezett Day&Night változat, ami sötétben a benti lámpafényt összegyűjtve egy enyhe háttérvilágítást ad a grafikának, nagymértékben csökkentve a betekintést, ha világít bent a lámpa.

Vágott épületfólia,
dekorfólia

 Ezeket az egyszerű, vágott feliratokat, grafikákat, mintákat előszeretettel ajánljuk az üzleteknek céglogónak, nyitva tartási rend feltüntetésére, akciók, reklámok közvetítésére a vásárlók felé, vagy akár csak minta, design elemekkel való dekorálásra is.

 A széles színskálának köszönhetően Te is megtalálod a céged arculatához leginkább illő dekorációt. Te megálmodod, mi pedig rövid határidőn belül ingyenesen megtervezzük és megvalósítjuk.

Teljes felületet befedő, nyomtatott grafikás fólia

 Olykor a legjobb megoldás a teljes felületet elfedő, nem átlátszó kirakat vagy épület fóliázás. A nagy formátumú, digitális technikával nyomtatott fóliákon bármilyen képet, grafikát, mintát meg tudunk valósítani.

 Profi csapatunk megalkotja a megfelelő grafikát, arculatot, majd felhelyezi a rendeltetési helyére. Egy forgalmas helyen lévő vállalkozás, étterem, üzlet, szolgáltató elsőszámú marketing eszköze a kirakat üveg. A fóliák 5-10 éves élettartammal (ár és igény függő) rendelkeznek, UV állóak, tartós nyomattal készülnek, hogy a lehető legtovább el tudják látni feladatukat.

 Az öntapadó épületfólia akár bemutatótermünkben, hotelünkben üzlethelyiséged kirakatán tökéletes dizájn eszköz, de lakásunkban is hatékonyan felhasználhatjuk, hogy trendibbé, egyedibbé varázsoljuk.

Széleskörű felhasználásának köszönhetően az épületfólia nemcsak vállalkozók és cégek körében kedvelt reklámeszköz, hanem magánemberek számára is hatékony lakásdekorációs elem számos bútor és berendezési tárgy tekintetében.

Miért válassz minket?

Nálunk a dekorációk készítésére nagy hansúlyt fektetünk:

  – prémium dekorációs alapanyagok alkalmazása
  – professzionális szakmai tudás
  – hosszútávra tervezünk ügyfeleinkkel, így a lehető legjobb minőséget szolgáltatjuk
  – fiatalos, kreatív csapatunk mindig megtalálja a legjobb megoldásokat


Ajánlatkérés

Referenciáink

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top