Molinók

Épületponyva, PVC molinó, mesh háló

A LEGEGYSZERŰBB HIRDETÉS

Ne maradj észrevétlen…

Szeretnéd, hogy már messziről sokan észrevegyék üzleted, telephelyed, rendezvényed? A molinó felkelti a járókelők és a potenciális ügyfelek figyelmét.

  A molinó, mint reklámfelület hatékony kialakításának köszönhetően könnyen rögzíthető az adott felületen, ami lehet: irodaépület vagy az üzletház homlokzata, építési kerítés, beltéri felület is vagy akár kimondottan erre a célra gyártott tartókeret.

  Kültéren és beltéren egyaránt kiválóan használható nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyagai a következők: laminált reklámponyva, öntött reklámponyva, építési háló (mesh háló) vagy akár textil banner is. A Pixart reklámstúdió a megálmodott molinód gyorsan, hatékonyan készíti el, és helyezi ki a kívánt helyre!

Molinó, ponyva, épületháló nyomtatás 

PVC molinó, ponyva

  Az úgynevezett PVC molinók, vagy ponyvák a legidőtállóbb, legegyszerűbb nyomtatott bannerek közé tartoznak. Ezeket az úgynevezett rigli gyűrűkbe fűzött kötéllel rögzítik a rendeltetési helyére. Könnyen és gyorsan telepíthető, igény esetén egyszerűen oldható, így bármikor és gyorsan cserélhető, áthelyezhető. 
Egyoldalas és kétoldalas kivitelben is el tudjuk készíteni.

Az öntött PVC ponyva az anyag belsejében található erősítő hálónak köszönhetően rendkívül erős, illetve nagy mértékben UV álló mind anyagában mind a nyomtatáshoz használt anyagok tekintetében.

 A PVC ponyvákat azon helyekre ajánljuk, ahol kevésbé éri szél, ugyanis nincs légáteresztő tulajdonsága, így ha belekap egy nagyobb szél, képes jelentős károkat is okozni. Szelesebb helyekre az épülethálókat, Mesh hálókat ajánljuk.

PVC ponyva rögítése, toldása

 A PVC ponyvák szélébe kb 50cm-enként rögzítő fém gyűrűket, úgynevezett rigliket helyezünk el. Felhelyezésnél ezen gyűrűk segítségével rögzítjük a kívánt helyre.

 A ponyva széleit visszahajtjuk és hegesztjük gyűrűzés előtt, így megerősítjük a szilárdságát, megelőzve a gyűrűk kiszakadását helyükről.

 A széles színskálának köszönhetően Te is megtalálod a céged arculatához leginkább illő dekorációt. Te megálmodod, mi pedig rövid határidőn belül ingyenesen megtervezzük és megvalósítjuk.

 Nagy méretű molinók esetén az illesztések a szélek visszahajtásához hasonlóan hegesztéssel rögzítjük egymáshoz, így távolról egy nagy, egybefüggő reklámfelületet kapunk.

Kétoldalas PVC ponyva

 Esetenként olyan helyre kérik a ponyvákat, ahol mindkét oldala releváns, így dupla oldalra nyomtatunk. Ezt egy különleges anyagból készítjük, melynek a neve Blockout. Ez annyit tesz, hogy 3 rétegű ponyvát használunk középen egy plusz fekete réteggel, ami megakadályozza, hogy a fény átszűrődjön és ezáltal a túloldali grafika átvilágítson.

 

Épületponyva, Mesh háló

  Az épületháló, más néven Mesh háló a ponyvához hasonlóan öntött PVC-ből készül, viszont nagy előnye a ponyvához képest, hogy lyukacsos szerkezetének köszönhetően átengedi a levegőt, szelet, így a nagy légmozgásoknak is kiválóan ellenáll.

Méreteit tekintve az alkalmazási területe szinte végtelen. A kis, alig 1 négyzetméteres hálótól az egész épületeket befedő hálóig bármi megoldható

Mesh háló rögzítés, toldás

 Az épülethálókat ugyan olyan módon rögzítjük, minta a ponyvákat. Kb 50cm-enként rigliket (fém karikákat) helyezünk el a visszahajtott és hegesztett széleken, amihez a helyszínen rögzítjük a köteleket.

 Nagyobb méret esetén szintén hegesztéssel toldjuk a darabokat egymáshoz. A nyomtatás UV álló festékkel történik, így garantált 2 éves élettartamot vállalunk a nyomtatás minőségére. Természetesen ezen időtartam után is teljes értékű marad a banner, viszont a minősége egyre inkább csökkenni fog.

Miért válassz minket?

Mindig, minden esetben megtaláljuk céged számára a tökéletes megoldást és kivitelezést.

Ezen kívül:

  – kizárólag prémium dekorációs alapanyagokat alkalmazunk
  – csapatunk megfelelő szakmai tudással és precizitással gyártja és helyezi ki a kívánt reklámhordozókat
  – több száz elégedett ügyfél ajánlásával egyre nő visszatérü partnereink száma

Ajánlatkérés

Referenciáink

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top