Egyedi céges jegyzettömb, írótömb

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Legyen saját céglogós írótömböd, jegyzettömböd, akár partnereidnek ajándékba

 Tollak, ceruzák, jegyzetek, határidőnapló – mind egy elfoglalt üzletember asztalának kellékei. Írótömböt minden nap használsz, akár az irodában, akár a magánszférában.

 Jegyzettömbök céges emblémával való nyomtatása egyszerű és hatékony módja termékeid és szolgáltatásaid népszerűsítésének. Mivel az öntapadó jegyzetek mindig szem előtt vannak, hirdetésed a célcsoportod tagjainak emlékezetében folyamatosan rögzül.

 A céges logóddal ellátott jegyzettömb rendkívül sokoldalúan használható promóciós eszköz. Például a nagyobb tömböket ajándékként használhatod kereskedelmi vásárokon és más jelentős eseményeken. A márkás írólap nagyszerű ajándék az alkalmazottaknak, partnereknek, üzlettársaknak.
 

 A céglogóval ellátott írótömbök minden iroda alapfelszereltségét ékesítik, így céges partnereid is szívesen fogadják. A Pixart-Reklámstúdióban céges emblémával ellátott egyedi írótömböt többféle formátumban és különböző kötéssel széles választékban találsz. Nézz be hozzánk, mert az egyedi jegyzettömböd grafikai tervezésétől kezdve a szitanyomáson át, a dombornyomásig valamint a digitális nyomtatásig nálunk mindent egy helyen megtalász.

Miért válassz minket?

Nálunk a nyomdai termékek készítésekor több szempontot tartunk szem előtt:

  – a prémium, mégis költséghatékony alapanyagok alkalmazása
  – több éves, megfelelő szakmai tudás
  – vásárlóink teljes körű elégedettségének elérése

Ajánlatkérés

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top