Nyomdai termékek

A Pixart-Reklámstúdió kreatív, környezettudatos, és egyben költséghatékony nyomdai megoldásokat kínál, elsősorban a kis- és középvállalati szektor, és egyéb ipari gyártó cégek számára. Segítjük partnereinket az eredeti ötletek testreszabásában, egyedi termékek nyomtatásában, valamint gyors és precíz kiszolgálással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Reklámstúdiónk mindig innovatív nyomdai megoldásokkal várja ügyfeleit, nyitottak vagyunk az új alapanyagokra és a legújabb nyomdai technológiákra. Szerintünk a nyomtatási trendek naprakész ismerete, alkalmazása fontos tényezője a hosszú távú piaci sikernek. Még fontosabbnak tartjuk azonban a több éves tapasztalatot, amelyet kivétel nélkül minden projektbe beleteszünk. A személyre szabott nyomdai termékeinkkel segítjük partnereink professzionális megjelenését.


A céges dizájn elengedhetetlen része a kreatív nyomdaipari termékek alkalmazása, mert a névjegykártyák mellett a katalógusok, naptárak, papírtáskák a szakmai összkép részét képezik. Elképzelésed alapján elkészítjük  és nyomtatjuk kiváló minőségű nyomtatott reklámeszközeid. A Pixart-Reklámstúdió számos lehetőséget kínál számodra, hogy megtaláld céged számára a tökéletes papíralapú marketing eszközöket. Prospektusodhoz, kiadványaidhoz nálunk széles választékban találsz a különböző típusú és vastagságú papírokat. Mert meg vagyunk győződve arról, hogy az innovatív és kiválóan előállított nyomdai termékek által a lehető legjobb támogatást nyújtjuk márkaüzeneted kommunikálásához. Nemcsak kiváló minőségű nyomdai termékeket és kreatív megoldásokat kínálunk, hanem átfogó tanácsadással, fenntartható koncepciókkal és gazdaságilag életképes gyártási javaslatokkal segítjük elképzeléseid megvalósítását.
 
Legyen szó digitális nyomtatásról vagy ofszet nyomtatásról, legyen szó figyelemfelkeltő névjegykártyáról, izgalmas naptárakról vagy csomagolástervezésről: megrendelésed nálunk mindig jó kezekben van. Kérdezz bátran, szívesen állunk rendelkezésedre!
Ajánlatkérés
+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top