Nyomtatás, fóliázás

Kategóriák

Fedezd fel velünk a fóliázás és a nyomtatás sokrétű világát!

A Pixart-Reklámstúdió által nyomtatott, fóliázott reklámeszközöket kifejezetten a folyamatos és nagy igénybevételre ajánljuk. Marketingeszközeink különösen alkalmasak állandó kültéri és beltéri elhelyezésre, használatra. A reklámstúdiónk minőségi garanciával lesz megbízható partnered. Kereskedelmi és magáncélú felhasználásra rendkívül hatékony reklámhordozókat kínálunk széles választékban. A padlómatricától kezdve az épület fóliázásig, több éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésedre. Ha szeretnéd, céges dekorációba csomagoljuk kisteherautód vagy teljes flottád. Tetszőleges színben, teljes vagy részleges matricázással, grafikával és üzenettel látjuk el haszongépjárműid. Ne feledd gépjárművek, kereskedelmi épületek fóliázása, feliratozása az egyik leggyorsabb és legolcsóbb hirdetési forma. Nemcsak kültéren, hanem lakásod, irodahelységed, üzlethelységed, rendezvényeid gyors és hatékony dekorációjában is számíthatsz ránk, akár különleges megoldások és speciális konstrukciók formájában.


Nálunk mindent egy helyen megtalálsz az ötleteléstől a grafikai előkészítésen át, a kivitelezésig, mindenben állunk rendelkezésedre. 


A Pixart-Reklámstúdió egy fiatal, kreatív vállalkozás, sok jövőbeli tervvel. Miért válassz minket?  
– A kiváló termékek kínálatának szenvedélye hajt bennünket. 
– Mindig új ötleteket keresünk, kutatunk, hogy ezáltal fóliázott, nyomtatott termékeink minden esetben változatosak, rugalmasak és megbízhatóak legyenek. 
– Az innovatív ötleteket megbízható szakértelemmel és a piac mélyreható ismeretével kombináljuk. 
– Kültéren és beltérben sikeresen alkalmazott nyomtatott vagy fóliázott reklámeszközeink élettartama kellően hosszú. Ellenállnak az időjárási viszonyoknak: esőnek, szélnek, napsugárzásnak. 
– A 3D fóliázáshoz használt alapanyagaink speciálisan kezeltek, amelyek lehetővé teszik a tartós oldószeres nyomtatást.
– Reklámstúdiónk széles választékot kínál számodra, a plakátoktól kezdve, matricákon, sátrakon és zászlókon át, egészen a molinókig. 
– A grafika területén is számíthatsz ránk, kreatív és egyedi tervezéssel várunk. 
– A megvalósítás során ügyelünk arra, hogy az elképzeléseid maradéktalanul teljesítsük, és így figyelemfelkeltő és tetszetős eredményt érjük el.
Ajánlatkérés
+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top