Naptárak

Falinaptárak, asztali naptárak

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Céges naptár, családi fotós naptár? IGEN

 A naptár a legnépszerűbb promóciós termékek közé tartozik, mert előbb-utóbb mindenkinek szüksége van kalendáriumra. Egyszerűen és áttekinthetően szervezik mindennapjaidat, bátran emlékeztetnek Téged eseményekre, tennivalókra, céges és/vagy családi rendezvényekre.

  A naptárnak hatalmas reklám értéke van. Hiszen az év minden napján potenciális ügyfélköröd falán hirdeti céged üzenetét. Az egyedi naptárral egész évben életük része lehetsz, mert a naptárak egy évig használatban vannak. Legyen szó zsebnaptárról, falinaptárról, asztali naptárról a Pixart-Reklámstúdióban széles választékban találsz kreatív reklámeszközöket. Rendezvényeken, vásárokon, vagy más céges rendezvényeken, a naptárak, mint reklámhordozók tökéletes ajándéktárgyak üzleti partnereidnek, munkatársaidnak, vásárlóid számára.

 
A Pixart-Reklámstúdió több éves tapasztalatának és szakmai tudásának segítségével Neked is gyorsan és költséghatékonyan elkészíti vonzó nyomdai termékeidet. Nálunk többféle méretben, kötésben és számos alapanyagra nyomtatva készül el céged magazinja, prospektusa. De kérésednek megfelelően ez elkészült nyomdai termékeidet lamináljuk, dombornyomjuk, lakkozzuk.
Miért válassz minket?

Nálunk a nyomdai termékek készítésekor több szempontot tartunk szem előtt:

  – a prémium, mégis költséghatékony alapanyagok alkalmazása
  – több éves, megfelelő szakmai tudás
  – vásárlóink teljes körű elégedettségének elérése

Ajánlatkérés

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top