Szórólapok

Szórólapok, flyerek, kuponok

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Szórólapos reklám, kuponos kedvezmény lapok?

 Ügyfeleidet költséghatékonyan, széles körben szórólapokkal érheted el. Rövid idő alatt sok leendő ügyfeledet szeretnéd megszólítani? A Pixart-Reklámstúdió megtervezi és elkészíti egyedi reklámanyagod.

 Elkészítjük fekete-fehér vagy színes céges röplapjaid. A praktikus és funkcionális hirdetési szórólapokon minden fontos információ elfér, ami iránt vásárlóid érdeklődnek.
 Például ételek, szolgáltatások, elérhetőségek, stb. A változatos elrendezési lehetőségeknek, a jó minőségű papírtípusoknak és a tökéletes nyomtatási minőségnek köszönhetően gyorsan, határidőre elkészítjük stílusos reklámanyagaid, amely mindent tartalmaz, amit a cégedről tudni kell.

 A szórólap elkészítéséhez először válaszd ki az általad elképzelt méretet. A papírtípus, rendelési mennyiség és tartalom megadása után, a Pixart kollégái elkészítik a végleges formátumot, és már csak a szórólapokat kell kinyomtatni. A nyomtatásról és minden másról mi gondoskodunk: még a hajtogatásról is, ha a hajtott szórólapok mellett döntesz! A  nyomtatott reklámhordozók szállítás után azonnal használatra készek.

Miért válassz minket?

Nálunk a nyomdai termékek készítésekor több szempontot tartunk szem előtt:

  – a prémium, mégis költséghatékony alapanyagok alkalmazása
  – több éves, megfelelő szakmai tudás
  – vásárlóink teljes körű elégedettségének elérése

Ajánlatkérés

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top