Munkaruha emblémázás

Céged egységes megjelenéséért


A munkaruházatra és egyéb kiegészítőkre történő nyomtatás a sikeres márkaépítés egyik kulcsa. Munkánk során viselt öltözetünk nemcsak az időjárás és egyéb külső behatások elleni védelmünket szolgálja, hanem divatos viselet is. A céges reklám textília gyorsan és hatékonyan pozitív benyomást kelt ügyfeleid körében, amivel hosszan tartó hatást érhetsz el. A Pixart-Reklámstúdióban csak a legújabb divatnak megfelelő ruházatot találod. Ezt céged logójával emblémázzuk, így egy igazán harmonikus egység születik. Reklámstúdiónkban nemcsak személyre szabott pólókat találsz, hanem sok más ruházati terméket is. Kabátot, pulóvert, mellényt vagy baseball sapkát. Munkaruházati kínálatunkban sokféle szakmához találsz praktikus viseletet és kiegészítőket: a klasszikus pólótól egészen a biztonsági mellényig. Állítsd össze saját céged kollekcióját, amely textíliák tökéletesen illeszkednek a céges arculatba, és aktívan támogatják cégedről alkotott márkaképet.
 

Reklámstúdiónkban már kis mennyiségben is megrendelheted céged logóval nyomtatott férfi és női munkaruháit. 

 
Az egyedi megjelenésű céges textiliák pillanatok alatt elérik célcsoportod. De nemcsak munkavégzés közben hat célcsoportodra a személyre szabott céges ruházat, hanem tökéletes figyelemfelkeltő reklámeszköz fesztiválokon és más rendezvényeken. 
Cégek számára a ruhanyomtatásnak mint reklámeszköznek számos előnnyei vannak. A ruházat a vállalati személyiség médiuma is lehet. Az egyedi logóval ellátott ruházat nagyszerűen növeli márkád pozitív megítélését.

– Az emblémázott ruházat, mint a cégünk imázsának hatékony reklámeszköze
– Remek hatékonyság a brand számára
– Új ügyfelek megszerzésének elősegítése
– A mindennapi használat során óriási figyelmet kelt
– Valós üzenetet hordoz, amely magas szintű hitelességet teremt
Ajánlatkérés
+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top