Plakátok

Poszter, plakát, nyomtatott faltapéta, óriásplakát

BÁRHOVÁ SZERETNÉD

Álmodd meg, a többit elintézzük

A Pixart-Reklámstúdió elkészíti vállalkozásod figyelemfelkeltő plakátját. Hatékony, kis és/vagy nagy méretű reklámeszközt keresel?
Reklámstúdiónk gyorsan, határidőre elkészíti elképzelésed. Plakátokat, óriásplakátokat, projekt táblákat kínálunk, amelyeket elképzelésed szerint nyomtatunk, kasírozunk (a nyomtatott poszter habtáblára való ragasztása). Közkedvelt közlési forma például mozikban. Ilyen plakátokon helyezik ki az éppen aktuális, vagy közelgő filmeket.

Ezen reklámhordozók gyártása és kihelyezése a többi hasonló eszközhöz képest sokkal költséghatékonyabb, egyszerűbb, így gyorsan és gazdaságosan hirdethetsz akkor is, ha sűrűn kell cserélgetni a reklámanyagot.

Modern gépparkunk segítségével elkészített plakátok felhívják potenciális ügyfeleid figyelmét. Ezekkel a reklámfelületekkel üzletekben, közterületen, bemutatótermekben vagy kiállításokon találkozhatsz, amelyekkel termékeidre, szolgáltatásodra közvetlenül az értékesítés helyszínén tudod felhívni célközönséged figyelmét. Sok más helyen is elhelyezhetsz efféle posztereket, csak engedd szabadon fantáziád.

 Például irodádat, kávézódat, fodrász szalonodat, hoteledet vagy akár rendelődet is feldobhatod egy esztétikus plakáttal. A tartós, élénk színeket tartalmazó plakátok messziről láthatók, üzenetükkel hatékonyan hirdetheted vállalkozásod.

Egyszerű és gyors, de látványos hirdetési lehetőség

Beltéri plakát, poszter falra és kirakatra

  A plakátokat számos felületre és módon felhelyezhetjük. Ezeknél a reklámhordozóknál papír, illetve pet alapú alapanyagra történik az élénk, fénykép minőségű nyomtatás. A papír, bár nagy ellenállóképességnek örvend, külső hatásra szakadhat, így beltérbe minden további nélkül, kültérre különféle reklámhordozó tartók segítségével javasolt, melyek megóvják a plakátok épségét. Ezzel szemben a PET, vagyis műanyag alapok sokkal időtállóbbak és nem szakadnak. Alkalmazhatjuk rendezvényeken, prezentációknál, lakás vagy üzlet dekorációnál, akciók közlésére, de a felhasználás szinte teljes körű, a fantáziádra bízzuk.

 Beltéren felhelyezhetjük egyszerűen falra, kirakatra mindenféle segéd tartó nélkül, de léteznek különféle plakáttartó keretek, dobozok, előre gyártott alukeretes táblák.

Plakátok alkalmazása kültéren különböző eszközökkel

Kültéri felhasználás során nem hagyjuk „csupaszon” a plakátokat, mert nem lesz hosszú életű. Ezekre a célokra számos lehetőség áll rendelkezésre. Többnyire megállítótábláknál, kirakat plakátoknak, utcai oszlopra helyezett tábláknál, busz- és villamos megállókban, kültéri fesztiválokon alkalmazzuk.

 Több esetben előre elkészített, fix reklámtartó dobozokba kérik a plakátok legyártását. Ilyenkor a nyomtatott plakátot egyszerűen csak be kell helyezni és rögzíteni a helyére. Ezek lehetnek egyoldalasak, vagy akár mindkét oldalon üveges tartók, ilyenkor két nyomatot telepítünk.

 Más esetekben a beltéri plakátokhoz hasonlóan kültéren is alkalmazhatóak az előre gyártott alukeretes plakáttartók is, melyeket vagy falra rögzítünk, vagy megállító táblaként is funkcionálhat.

Plakátok aluljáróban, 
metrókban

 Külön keretekbe kihelyezve közkedvelt hirdetési, közlési forma az aluljárókban lévő nagy formátumú plakátok. Könnyen cserélhető, kihelyezhető.

Költséghatékony, gyors, így közkedvelt módja a gyakran újuló hirdetési formának.

Citylight, megvilágított plakátok

  Van, amikor a helyzet és kedves ügyfelünk a megvilágított táblákat részesíti előnyben. Természetesen ez is megoldható, ilyenkor a nyomtatás extrán élénk, hogy a megvilágításkor se veszítsen ragyogó színeiből. 

Óriásplakátok

 Az utak mentén látható óriásplakátok rengeteg utazó embert elérnek. Természetesen a Pixart Reklámstúdióban ezt is megvalósítjuk kérésednek megfelelően. A nyomtatáskor kb 5 cm-es ráhagyásokkal nyomtatunk, így a több darabból összeillesztett hatalmas kép egy tökéletes egészet alkot az installálás után.

Miért válassz minket?

Mindig, minden esetben megtaláljuk céged számára a tökéletes megoldást és kivitelezést.

Ezen kívül:

  – kizárólag prémium dekorációs alapanyagokat alkalmazunk
  – csapatunk megfelelő szakmai tudással és precizitással gyártja és helyezi ki a kívánt reklámhordozókat
  – több száz elégedett ügyfél ajánlásával egyre nő visszatérő partnereink száma

Ajánlatkérés

Referenciáink

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top