Reklámtáblák

Reklámtábla, cégtábla, üzlet tábla

LEGYÁRTJUK, KIHELYEZZÜK

Reklámtábla, cégtábla, vagy akár a boltod neve?

Egy megfelelő helyen kihelyezett, figyelemfelkeltő reklámtábla hatékonyan hirdeti vállalkozásunk termékeit, szolgáltatásait kültéren és beltéren egyaránt. A tartós anyagból készült reklámtáblák digitális nyomtatással vagy fóliavágással készülnek, amit időtálló akril anyagra kasírozunk fel. Extra tartós, elegáns, minőségi megjelenést biztosít céged, vállalkozásod számára. Keress minket bizalommal, rövid határidővel, kreatív megoldásokkal várunk, hogy potenciális ügyfeleid a Te vállalkozásodat is megtalálják!

 A reklámtábláknak számos felhasználási formája és területe lehet. Érdemes átgondolni, hogy kültéren vagy beltéren szeretnénk elhelyezni, illetve, hogy hosszú, vagy rövid távon tervezünk. A rövidtávú felhasználáskor költséghatékonyabb, ám nem tartós megoldásokkal érdemes gyártani, hiszen felesleges több pénzt fizetni a tartósabb reklámhordozóért ha sűrűbben cserélődik a tartalom.

 Reklámtáblákat telepíthetünk a falra, az üzlet utcafrotjára, párhuzamosan az utcára vagy merőlegesen arra, ilyenkor a tábla a falból emelkedik ki, így a járókelőkkel pont szemben van. Busz és villamos megállókban, aluljárókban, utcákon, direktben kihelyezett reklámkeretekben villanyoszlopon… szinte végtelen lehetőség közül válogathatunk.
 Cégünk vállalja bizonyos esetekben (előre egyeztetve) magát a reklámtábla tartó keret, konzol legyártását és kihelyezését is, nem csak a beillesztett reklám gyártását.

Azt már elődeink is tudták, hogy a fény bármilyen formája különleges hatást gyakorol az emberekre. Ahogy a nap fénye évezredek óta vonz minket embereket, úgy a megvilágított reklámeszközöknek is megvan a figyelemfelkeltő hatása. Szakemberek már évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy a megfelelően megvilágított reklámfelületek, mint például a világító reklámtáblák, világító dobozok vagy a totemoszlopok, valamint a feszített fóliás világító falak több látogatót ösztönöznek arra, hogy foglalkozzanak céged üzenetével, mint a kivilágítatlanok. A LED-es világító dobozok és világító reklámfalak ezért hatalmas lehetőséget kínálnak céged vagy márkád vásárokon, rendezvényeken vagy akár értékesítési pontokon való bemutatására. Bővítsd megjelenésed tárházát LED-es világító reklámfelülettel, és tűnj ki cégeddel a tömegből, mutass irányt, mint egy világítótorony.
A világító reklámtáblák modularitásuknál fogva tökéletesen alkalmasak arra, hogy könnyen bárhol felállításra kerüljenek, akár rollup formátumban, vagy nagy formátumú reklámfelületként egy szakkiállításon. A világító reklámfelületek falrendszerként akár hatékonyan használhatók kirakatokban is.

Íme néhány gyakori megoldás

Falra merőleges cégtábla, egyszerű lemezzel, vagy vastag konzollal

  Az üzletek egyik legkedveltebb és legfigyelemfelkeltőbb cégtábla rögzítési módozata, amikor az épületre merőlegesen, a járó-kelők szeme elé „lógatjuk” a táblákat. 

 Ezt tehetjük egyszerű módon is, amikor egy konzolra rögzítünk egy vékony vaslemezt, aminek egyik vagy akár mindkét oldalára helyezhetünk reklámhordozót, feliratot.
 Ugyanezt tehetjük egy sokkal esztétikusabb és masszívabb változatban is, amikor egy komplett, vastag konzol két oldalára helyezzük a cégérünket. Ennél a vastagabb táblánál belül tökéletesen elfér egy világító rendszer, mely este is könnyen észrevehetővé teszi reklámtáblánkat.

Megállító tábla, mobil, hordozható táblák

 A hordozható táblákat, az úgynevezett megállítótáblákat előszeretettel használják vendéglátóhelyek az aktuális menü, itallap közlésére, melyet könnyedén oda helyeznek ahol a vendégek biztosan elmennek mellette, így akkor is látják és olvassák, ha nem akarják.

 Ezek lehetnek bármilyen formájú, bármilyen anyagú, amit éppen az adott üzlet arculata megkíván.

Falra simuló cégtábla vastag konzollal vagy egyszerű lemezzel

 Amennyiben az üzlet profiljához egy nagyobb cégtábla, reklámtábla illik, természetesen ezt is megvalósítjuk. Ez szintén lehetséges egy lapos lemezre kasírozott reklámmal, vagy egy vastagabb konzolos táblával, amibe beépíthetünk világító rendszert is.

 A lemez lehet fémből, műanyagból, habosított lemezből is, mely nagyon könnyű és teljesen időjárás álló, így nagyon közkedvelt.

Fali plexi vagy üveg cégtáblák, iroda iránymutatók

  Amennyiben nem kimondottan nagy táblában gondolkodsz, hanem csak egy kisebb cégjelző, vagy iroda jelző táblában, nagyon esztétikusan mutat a falra rögzítve és igazán stílusos, komoly cégre utal.

 

Miért válassz minket?

Nálunk a dekorációk készítésének két elengedhetetlen pillére van:

  – a prémium dekorációs alapanyagok alkalmazása
  – a megfelelő szakmai tudás

Ajánlatkérés

Referenciáink

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top