Matricák

Matricák falra, padlóra, öntapadós matrica, üvegmatrica, etikett

TERVEZÉS, VÁGÁS

Reklám, dekor, figyelemfelkeltés…

Egyedileg készült matricákat, reklám matricákat, padló matricákat esetleg falmatricákat keresel? A Pixart-Reklámstúdió mindenféle formában, kivitelben gyárt címkéket és matricákat. Az egyik szakterületünk az öntapadó tekercses matricák digitális nyomtatással történő előállítása…

…de választékunkban megtalálhatók a dekorációs matricák is. Sokszor figyelemfelkeltésre vagy marketing célra használjuk. 

Olykor pedig csak azért, hogy környezetünket otthonosabbá, egyedibbé varázsoljuk. Bármilyen célra is szeretnénk, ez a legegyszerűbb és talán legköltséghatékonyabb módja annak, hogy megteremtsük saját stílusunkat.

Falmatrica-3

Mi elkészítjük matricáid, címkéid, legyen az négyzet alakú, kerek vagy egyedi formátumú, legyen akár dekor vagy marketing célú.  Ezen kívül számos lehetőség közül választhatsz még, például védőfóliázást, laminálást. Anyagát tekintve lehet papír vagy műanyag alapú matrica, ezt mindig a felhasználási terület függvényében válasszuk ki a megrendelővel. Kültérre általában az időtálló műanyag matricákat használjuk, melyek vízzel moshatóak, időjárásállóak, míg beltérre megfelelhet akár a papír alapú matrica is.

Matt vagy fényes kivitelben UV bevonattal is ellátjuk reklámeszközeid. Az öntapadó fóliát minőségi festékkel nyomtatjuk, hogy hosszú időn keresztül megőrizze annak képi megjelenését. Természetesen minden esetben a megfelelő anyag kiválasztásával igyekszünk elérni a felhasználási területhez a legjobb anyagokat. A padlómatricánál például vastagabb, magas kopásállóságú alapanyagból dolgozunk, míg a rövidtávú megoldásoknál igyekszünk a legköltséghatékonyabb módszert választani, hiszen ilyenkor felesleges a drágább, hoszabb távon megmaradó reklámhordozó.

Miért válassz minket?

Nálunk a dekorációk készítésének két elengedhetetlen pillére van:

  – a prémium dekorációs alapanyagok alkalmazása
  – a megfelelő szakmai tudás

Ajánlatkérés

Referenciáink

+36 (30) 09 09 299
hello@pixart-reklam.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.
Back to top